Comfort Färdigt badrum

Drömmer du om ett nytt badrum? Vi på Aderbys hjälper gärna till att förverkliga dina idéer. Efter ett stort antal renoverade badrum så har vi skaffat oss en bred erfarenhet. Våra montörer är certifierade enligt Säker Vatten så att du som kund kan känna dig trygg med att jobbet blir rätt utfört. Vi arbetar i projektmodell med varje badrum.

Kostnad?

Är du nyfiken på vad din renovering kan komma att kosta? Använd vår snabbkalkyl i länken nedan. Fyll i uppgifterna så kan vi därefter lämna en prisnivå på just ditt badrum. Mejla underlaget till oss eller lämna in det i vår butik så kan du samtidigt passa på att se vår fina badrumsmöbelutställning. Vi har allt till ditt nya badrum, annars skaffar vi det.

Klicka här för att se snabbkalkylen.

 

Idéer och ritning

Säkert har du tänkt en hel del om hur du vill ha det, men passar det? Får det plats? Vi använder oss av ett 3-D ritprogram. Där kan vi ändra inredning tills vi har hittat ett alternativ som du är nöjd med. Ritningen används senare av våra montörer i själva renoveringen, för att säkerställa att kakel/klinker monteras som du vill ha det och att möbler kommer på rätt plats.

 

Offert, fast pris och tidsplan

När du är färdig med planeringen får du en detaljerad offert på hela genomförandet.
Offerten innefattar rivning, underarbete, produkter, installation och samordning av hela projektet. I offerten finns det även en tidsplan för utförandet.

 

Besiktning och garantier

När ditt nya badrum är klart bokar vi ett besiktningsmöte där vi tillsammans går igenom ditt nya badrum och checkar av allt som är gjort. Vi lämnar även garantier på både produkter och utfört arbete. Comforts egen Trygghetsförsäkring ingår alltid.

Känner du dig redo? Välkommen in!


Jonas Rudstam
0300-337 08, j.r@aderbys.se

 

Se filmen om hur vi på Comfort kan hjälpa dig med din badrumsdröm genom att klicka på bilden nedan!