Logotyp

Kära kunder

Vi på Aderbys Rör utför ett arbete som innebär att vi träffar människor dagligen i såväl butiken som i era hem. Och självklart vill vi att ni skall känna er trygga med att besöka vår butik eller få besök av oss.

Det är viktigt att spridningen av viruset tas på allvar och att vi som företag tar vårt samhällsansvar och gör vad vi kan för att bidra förhindra smittspridning. Riktlinjer för detta finns framtagna på Aderbys Rör om vad som gäller vid sjukdomssymptom samt vid kontakt med kollegor, leverantörer och kunder.

Det är också viktigt att vi visar omtanke om varandra.

Så om ni som kund känner av symptom enligt de kriterier som folkhälsomyndigheten gått ut med önskar vi att ni meddelar oss detta så vi gemensamt kan boka en ny tid för besök i ert hem.

Om ni behöver hjälp utav oss i butiken och känner av symptom så ring oss gärna eller mejla, så försöker vi ordna med det ni behöver på något annat sätt än möte i våra lokaler.

Vid frågor är ni mer än välkomna att ta kontakt med oss.

Tillsammans kan vi förhindra onödig smittspridning!

Installation/reparation

Aderbys Rör AB ska vara det lokala naturliga valet för privatpersoner och företag. Vi utför alla förekommande rörinstallationer på din bostad och installerar allt vi säljer.

Vi utför även reparationer på det mesta inom VVS vilket innebär en trygghet för dig som kund då våra produkter är utvalda beträffande funktion, design och kvalitet. Det innebär även att vi kan lämna garanti på allt vi installerar åt dig. Garantin gäller naturligtvis både tjänsten och produkterna.

Behöver ni hjälp med en läckande kökskran, eller är det dags att byta ut varmvattenberedaren? Inget rörjobb är för litet för oss!

 

Byta blandare eller bygga nytt badrum? Byta ut en radiator eller installera en helt ny uppvärmningslösning? Oavsett om det handlar om smått eller stort, badrum eller energi, kan vi hjälpa dig med installationen.

  • Golvvärmeinstallationer 
  • Varmvattenberedarbyten 
  • Utbyten av bef. rörinstallationer 
  • Reparation av värmeanläggningar
  • Kran och blandarbyten 
  • Tvättställs/WC-byten 
  • Reparation/byte läckande rör 
  • Avloppsrörsbyte / rensning

Detta är bara några exempel på vad vi kan hjälpa till med.

Kontakta oss för mer information: 0300-337 20

service@aderbys.se