Logotyp

Om oss

VI SATSAR PÅ NÖJDA KUNDER OCH HELHETSLÖSNINGAR
– ÅRETS BUTIK 2014

Comfort Bad & Energicenter AB tillhör en av Sveriges ledande kedjor inom badrum och VVS. Vi erbjuder allt från produkter och badrumsmöbler till service och underhåll. Dessutom kan vi installera allt vi säljer. Tryggt och Comfortabelt, helt enkelt.

Sedan företaget grundades 1990 har vi fått fler än 6 000 privatkunders och ett stort antal företagskunders förtroende. Efter 25 år börjar våra första kunder nu återkomma för att renovera badrummet med oss en andra gång. För oss är det naturligtvis glädjande, och vi ser det som ett tecken på att den kvalitet och service vi erbjuder är ett vinnande koncept.

Bra service handlar om hög kompetens och att du som kund får rätt hjälp och råd. Oavsett om vi installerar ditt värmesystem, löser dina avloppsproblem, renoverar ditt badrum eller om du besöker vår butik, så märker du att vi satsat mycket på investering i och utbildning av vår personal. År 2014 belönades vi med två utmärkelser: Bland Comforts 130 butiker blev vi valda som Årets Butik och Den butik som satsat mest på utbildning.

Välkommen till oss,

Anders och Anette Hanson med personal

Fotograf: JS Media Tools A/S