Logotyp

Tjänster

Vi erbjuder allt från produkter och badrumsmöbler till service och underhåll. Bad & Energicenter i Hudiksvall grundades 1990 och sen dess har vi fått fler än 6 000 privatkunders och ett stort antal företagskunders förtroende.

Installerat & Klart

Installerat och klart är ett tryggt och smart paketerbjudande som innebär att du får ett fast pris för byte och installation av våra produkter. Comfort finns över hela Sverige och kan det mesta som rör vatten och värme. En av fördelarna med att anlita oss på Bad & Energicenter är att vi erbjuder både tjänster och produkter. Så oavsett vad det handlar om, badrums- eller energilösningar, hjälper vi dig gärna med installationen också.

Comfort Färdigt Badrum

Färdigt Badrum är en helhetslösning där vi ansvarar för hela din renovering. Du får en kontaktperson som samordnar allt. Certifierade montörer gör att du kan känna dig trygg med att jobbet blir rätt utfört. Och du vet i förväg exakt vad ditt nya badrum kommer att kosta och när det kommer att vara färdigt. Tryggt och Comfortabelt helt enkelt.