Så går det till – steg för steg

Idé och inspiration

Kanske vet du redan hur du vill att ditt nya badrum ska se ut. Annars hjälper vår erfarna personal gärna till med idéer, tankar och inspiration. Välkommen att inspireras av vår 350 kvm stora badrumsutställning. Här finns en mängd olika badrum uppbyggda i alla tänkbara stilar.

Se ditt nya badrum i 3D

Ditt nya badrum ritas sedan upp i vårt 3D-program för att testa olika stilar, produkter, material och färger. Programmet gör det enkelt att se på en mängd olika lösningar.

Offert, fast pris och tidplan

Du får en detaljerad, skräddarsydd offert som innefattar rivning, underarbete, produkter, installation, städning och projektledning av hela arbetet. Plus en tydlig tidplan.

Planering, installation och genomförande

Ett badrumsbygge kräver en rad olika yrkeskompetenser – elektriker, snickare, målare, plattsättare och rörmontörer. Din kontaktperson ser till att arbetet utförs professionellt, i rätt ordning och att det blir färdigt i tid.

Besiktning och garantier

När allt är klart bokar vi ett besiktningsmöte där vi checkar av det som är gjort. Du får generösa garantier på både produkter och utfört arbete. Dessutom ingår Comforts Trygghetsgaranti alltid i Comfort Färdigt Badrum.