Installerat & Klart


Comfort finns över hela Sverige och hjälper dig med allt som rör vatten och värme. Självklart kan vi installera allt vi säljer. En av våra styrkor är att vi erbjuder såväl tjänster som produkter. Oavsett vad det handlar om, badrums- eller energilösningar, kan vi hjälpa dig med installationen också. Och med generösa garantier på såväl produkter som på utfört arbete kan vi försäkra dig om att du är i trygga händer.

Vi har drygt 1 800 certifierade montörer som garanterar en trygg och Comfortabel leverans, installerat och klart. Det är säkert!

ALLA VÅRA MONTÖRER ÄR UTBILDADE I SÄKER VATTEN

Säker Vatten är ett regelverk som är framtaget av VVS-branschen. Som kund hos oss kan du känna dig trygg med att både kvaliteten på produkterna och att arbetet utförs på ett fackmässigt sätt, av certifierade installatörer.

INSTALLERAT OCH KLART

Installerat och klart innebär att du får ett fast pris av oss för byte och installation av produkter.
Läs mer om villkoren för Installerat och Klart här.

SPARA 100 000 KRONOR PÅ ROT

Med ROT-avdraget får du dra av 30% av arbetskostnaden, eller upp till 50 000 kronor, när du gör reparationer i villa eller fritidshus. Avdraget gäller per person, så är ni två delägare kan ni dra av upp till 100 000 kronor på Comforts arbete. Skattereduktionen gäller för reparationer, ombyggnad och tillbyggnad.

De flesta av våra drygt 130 medlemsföretag runtom i landet säljer det stora utbud av produkter som presenteras på comfort.se. Dessutom har 65 av dem egna butiker med badrumsutställningar där du, förutom kompetent rådgivning, kan hitta inspiration och bekanta dig närmare med produkterna.