Logotyp

Om oss

Välkommen till Botkyrka VVS & Fastighetsservice AB! Vi är ett auktoriserat familjeföretag som grundades 1980 av pappa Åke Brolin. Sedan 2011 drivs och ägs företaget av bröderna Stefan och Tommy Brolin.

I dagsläget är vi 10 stycken anställda varav 8 stycken VVS-montörer, 2 stycken snickare samt ett varierande antal underentreprenörer. Då efterfrågan är stor befinner vi oss i en expanderingsfas och söker ständigt nya medarbetare. Företaget riktar sig först och främst till andra företag, bostadsbolag, förvaltare och brf:er inom stockholmsområdet.

Vi erbjuder alla typer av professionella VVS-tjänster men har genom åren specialiserat oss på service, ombyggnation, energibesparingar i form av ventilbyten och värmeväxlare i större fastighetsbestånd samt mindre ändring renoveringar inom bygg. Sen 1 år tillbaka kan vi även erbjuda professionella el-tjänser via vårt systerbolag El & Installationsteknik AB som drivs av Daniel Andersson. Vår vision är att alltid kunna leverera vare sig det är helhetslösningar eller enstaka jobb och skapa en nära och långsiktig relation till våra kunder!