Logotyp

Om CW Rör

Grunden till CW Rör lades redan på 1920-talet då firman bedrevs under namnet rörledningsfirman Cyrus Bengtsson AB. Efter en fusion med den anrika G.A Wallenborg AB år 2000 bildades det nuvarande företagsnamnet. Vi är en entreprenör med ett heltäckande tjänsteutbud och servar både privatpersoner och företagskunder. Genom åren har vi etablerat oss som en rörinstallatör att lita på. Många vet vem vi är och uppskattar vårt arbete.

VS-KUNSKAP SOM BYGGER PÅ NÄSTAN 100 ÅRS ERFARENHET

Våra montörer utför alla förekommande installationer, från nybyggnationer till ROT-jobb och som delägare och medlem i Comfortkedjan kan vi skapa badrumsmiljöer efter smak och tycke. Vi har butiker och installationspersonal på följande orter:

–  Arboga

–  Köping

–  Kungsör

CW Rör är ett auktoriserat VS-företag. Vi har auktoriserats av VS-installatörerna vilket innebär att vi uppfyller kraven på dokumenterad kunskap, erfarenhet samt ordnad ekonomi.  Auktorisationen är för Er som beställare av VS-tjänster en garanti på hög kvalitét och hög kompetens. 

Som medlem i Comfort-kedjan erbjuder vi kvalitetsprodukter, försäkringar och garantier. Hos oss hittar Du allt från minsta packning och rördel till ett brett sortiment av uppvärmningskällor, varmvattenberedare, handfat, toaletter samt mycket mer, allt från välkända fabrikat och leverantörer. 

Huvudkontoret finner ni på Strängen 5 i Arboga. Härifrån utgår den största delen av våra rörmokare, här finns även vår administrativa personal, en stor butik och lager samt vår gasdepå.

Vi finns i hela Västra Mälardalen

Välkommen!