Logotyp

Tjänster

Att bygga om ett badrum eller välja ny uppvärmningsform kan vara knivigt. Vi hjälper Dig med tips och råd inför ombyggnad av badrummet eller val av uppvärmningsform.

Kostnadsfria hembesök
Vi gör kostnadsfria hembesök hos Er för rådgivning före installation av en ny värmekälla. Efter besöket ger vi er ett fast pris på installation av panna eller värmepump samt en beräkning av driftkostnaden. Kontakta oss så hjälper vi Er med att beräkna installations- och driftkostnad för de olika alternativen som finns på marknaden.  

Comfort Färdigt Badrum
Vi hjälper Er med allt från idé till nyckelfärdigt badrum ett helhetskoncept helt enkelt. Inom Comfortkedjan kallar vi det Comfort Färdigt Badrum. Ni får badrummet uppritat i 3D så Ni kan se det färdiga resultatet innan vi påbörjar arbetet. Arbetet utförs till fast pris och med totalansvar för hela ombyggnaden. Ni får en kontaktperson hos oss som samordnar Ditt projekt. Våra montörer är certifierade (Säker Vatten och Heta Arbeten) och Comforts generösa garantier gör att Du kan känna dig trygg med att arbetet blir rätt utfört. Läs mer på: medlem.comfort.se

Vi finns till för att hjälpa Dig skapa inspiration till såväl det lilla badrummet till lyxbadrummet.

Service och Installation
Hos oss kan Du få hjälp med allt inom bad, värme och vatten. Vi utför installation av pannor, värmepumpar, blandare, brännare, golvvärme, kompletta badrum med mera. Vi reparerar kranar, WC-stolar, pumpar, vi rensar avlopp och naturligtvis utför vi service och reparationer av värmepannor, värmepumpar, brännare med mera.

Trygghet
Det bästa sättet att öka tryggheten och förlänga livslängden på VS installationerna är att göra regelbunden service. Med välutrustade servicebilar och certifierade montörer kommer vi gärna till Er för ett servicebesök!