Logotyp

Om oss

Erikssons VVS är ett familjeägt företag i andra generation. Företaget startades av Kurt-Ivan Eriksson 1973 som då kom från Ahlsell där han jobbade som säljare. Företaget vände sig till privatpersoner där Kurt-Ivan kunde erbjuda proffshjälp med det mesta inom VVS branchen. Efter några år kom även hustrun Anita Eriksson in i företaget även hon från Ahlsell.

På den tiden bestod utställningen i butiken av ett badkar,  en badrumsmöbel och en wc-stol allt från Gustavsberg. På blandarsidan  var det Grohe som gällde.

År 2000 anställdes företagets första montör vilket gjorde att det även kunde erbjudas hjälp med installation. Några år senare (2003) anslöt vi oss till Comfortkedjan.

2007 gjorde vi en kort flytt till nya lokaler som låg vägg i vägg med de gamla, detta innebar ett stort lyft då vi kunde visa produkterna i en stor fin utställning. I samband med detta anställdes även ett butiksbiträde. Idag består utställningen av  ca 12 st badrumsmöbler

Vi har vårat stora fokus på Comfort Färdigt Badrum, Installerat och klart samt nybyggnation av villor –  Skidstahus

Vi har även sedan början av 2019 en egen kylmontör som utför instaalltion av luft/luft värmepumpar 

 

Sedan sommaren 2010 ägs företaget och drivs av sonen Stefan Eriksson  . Kurt-Ivan och Anita finns fortfarande med  kulisserna och är jobbande pensionärer.

Vi har 5st montörer

2 st butikssäljare

1 st på ekonomi

Samt VD

I september 2016 blev vi vald till årets Installationsbutik inom Comfort Kedjan

2017 var vi nominerade till Årets tillväxtföretag i Härnösand

Under 2018 byggde vi om butiken enl ett koncept vi har inom Comfort kedjan och hade nyingning av denna i september