Om Falkenbergs Rör

Falkenbergs Rör AB tillgodoser marknaden utifrån kundstyrda behov med värme-, ventilations-, och sanitetslösningar samt processrörsinstallationer för livsmedels-, kemi-, bryggeri- och pharmaciaindustrin i hela Sverige.

Till dig som kund kan vi kan givetvis hjälpa dig att installera allt vi säljer. Det är vad vi kallar Installerat & Klart. Vi jobbar med årliga internrevisioner för att ständigt förbättra vår kvalitets-, arbetsmiljö-, och miljöpolicy då vi är certifierade enligt  ISO 9001:2008 samt ISO 14001:2004.

Som kund till Falkenbergs Rör AB får du tillgång till våra duktiga medarbetare som arbetar med genomförandet av ditt installationsprojekt/uppdrag.

Vi har kompetens att leverera de flesta tekniska installationer inom industrirör, VS-teknik och ventilation i stora eller små anläggningar samt vid såväl komplexa installationer som mindre serviceuppdrag.

Vi utför årliga internrevisioner för att ständigt förbättra vårt kvalitets-, arbetsmiljö-, och miljöarbete. Detta för att leverera en så bra tjänst som möjligt till dig som kund hos oss.