Installerat & Klart

Självklart kan vi installera allt vi säljer. I tid. Och till ett fast pris. Comfort-kedjan har drygt 1 800 certifierade montörer som garanterar en trygg och Comfortabel leverans, installerat och klart.

Comfort finns över hela Sverige och hjälper dig med allt som rör vatten och värme. Självklart kan vi installera allt vi säljer. En av våra styrkor är att vi erbjuder såväl tjänster som produkter. Oavsett vad det handlar om, badrums- eller energilösningar, kan vi hjälpa dig med installationen också. Och med generösa garantier på såväl produkter som på utfört arbete kan vi försäkra dig om att du är i trygga händer.

Alla våra montörer är utbildade i Säker Vatten

Säker Vatten är ett regelverk som är framtaget av VVS-branschen. Som kund hos Comfort kan du känna dig trygg med att både kvaliteten på produkterna och att arbetet utförs på ett fackmässigt sätt, av certifierade installatörer.

Installerat & Klart

Installerat & Klart innebär att du får ett fast pris av oss för byte och installation av produkter. Priset inkluderar utöver installationen även frakten av den nya varan och bortforsling av den gamla. Kostnaden för den nya produkten tillkommer såklart.