Bli medlem i kedjan

130 medlemmar vill bli fler

Driver du ett lönsamt installationsföretag eller en butik med VVS-inriktning och vill ingå i en ledande fackmannakedja? Har du en sund affärshistorik? Hör av dig till oss. Som Comfortmedlem är du din egen, samtidigt som du tar del av den stora organisationens fördelar.

Du får till exempel bättre inköpspriser, möjlighet att ta del av kedjans riksavtal, effektiv administration, ett starkt butikskoncept, tillgång till vårt ledningssystem, ett omfattande utbildningsprogram, garantier och försäkringar, rikstäckande marknadsföring, comfort.se – en gemensam webbplats där våra kunder hittar oss enkelt och som stimulerar till merförsäljning samt ekonomisk och juridisk hjälp.

Låter det intressant? Kontakta Mikael Sörsten, mikael.sorsten@comfort.se, tel: 076-780 08 20 eller André Forsberg, andre.forsberg@comfort.se, tel: 070-690 74 11

Sveriges största VVS-installationskedja

Comfort består av 130 medlemsföretag – lokala engagerade entreprenörer med sammanlagt 1800 certifierade montörer – som tillsammans bildar Sveriges största VVS-installationskedja. Våra kunder är bland annat stat, kommuner och byggbolag som anlitar oss för olika former av entreprenad, både rikstäckande och lokalt. Dessutom erbjuder vi service och underhåll. Att anlita ett Comfort-företag ska alltid kännas tryggt och bekvämt, eller som vi säger – Comfortabelt.

Läs mer