Stambyte

Hållbara lösningar och utförliga offerter

Vatten- och avloppsledningar, eller stammar, har en livslängd på ca 40 år. Därefter kommer problemen. Rost, stopp i avlopp, försämrat vattentryck, lång väntan på varmvatten. Att inte göra något kan bli dyrt. I Sverige kostar vattenskadorna fem miljarder kronor om året.

Vi gör en total översyn av fastighetens rörsystem och presenterar lösningar med en utförlig offert. Vi beräknar och visar också hur vatten- och energiförbrukningen kan optimeras i och med renoveringen. Eftersom vi har stor erfarenhet av privatmarknaden vet vi dessutom vilka önskemål och krav som hyresgästerna ställer.

Kontakt:
Fadi Kalo, Entreprenad & Service
Fadi.Kalo@comfort.se

Hitta ditt lokala Comfort-företag

Här finns vi

Hitta ditt lokala Comfort-företag

Här finns vi

Sveriges största VVS-installationskedja

Comfort består av 130 medlemsföretag – lokala engagerade entreprenörer med sammanlagt 1800 certifierade montörer – som tillsammans bildar Sveriges största VVS-installationskedja. Våra kunder är bland annat stat, kommuner och byggbolag som anlitar oss för olika former av entreprenad, både rikstäckande och lokalt. Dessutom erbjuder vi service och underhåll. Att anlita ett Comfort-företag ska alltid kännas tryggt och bekvämt, eller som vi säger – Comfortabelt.

Läs mer om Comfort