Om Högbergs Rör

Högbergs Rör i Borås AB, kallas ofta i folkmun för Högbergs Rör. Vi har störst fokus på dig som kund och hjälper dig att se dina problem som möjligheter!

Högbergs Rör är ett av Borås äldsta företag inom VVS- och badrumsbranschen med idag drygt 60 medarbetare. Inget problem är för stort eller för litet för oss, då vi kan ta oss an små badrumsrenoveringar till större entreprenader i mångmiljonklassen. Verksamheten är främst inriktad på entreprenader, VVS-installationer, reparationer och badrumsrenoveringar.

Vi har också en Comfortbutik i Borås där du som komsument kan hitta det mesta du behöver för ditt badrum eller kommande badrumsrenovering. Vi kan även installera allt vi säljer. December 2020 flyttatde företaget med Comfortbutik till ett nytt handelsområde; Pro Stop i Borås.

Högbergs Rör har en gedigen historia. 2021 fyller butiken 40 år och 2022 fyller företaget 100 år. I videon nedan kan man få en glimt av företagets engagemang och hur lokalerna såg ut innan flytten.

Vi är stora inom Entreprenad (B2B) och är med hela vägen från projektering till färdigställande avseende rörinstallationerna. Ett av våra projekt är Alingsås Lasarett, där vi gör både nybyggnation och ombyggnation samidigt som verksamheten är igång. Se vår referensfilm om projektet nedan.

 

Högbergs grundades 1922 av Axel Högberg, och som ni förstår har vi ett historiskt arv som också återspeglar sig i den kunskap vi besitter. Företaget är fortfarande i familjens ägo, och drivs av den fjärde generationen Högberg. 

Välkommen till oss på Comfort Högbergs Rör i Borås!

Lars Högberg
Ägare och VD

Lars Högberg – född i en rörhög!