Jobba hos oss

Vi söker montörer 

Just nu söker vi fler montörer inom både entreprenad och installation. Vi önskar att du har erfarenhet inom VVS, en gymnasieexamen från VVS-programmet eller liknande och har körkort. Tjänsten är på heltid. 

Kontakta Tobias Eriksson för mer information

033-4303045

tobias.eriksson@hogbergs.se

 

Att jobba på Högbergs Rör

Följ med på en spännande resa där vi tar avstamp mot företagets nästa 100 år in i framtiden med fokus på modernisering för att hänga med i samhällets allt snabbare förändringar.

 

Om Högbergs Rör i Borås

Högbergs Rör har, under sina 99 år i branschen, alltid varit familjeägt. Vi har varit involverade i dom stora och fina byggnadsprojekten i Västsverige under alla år.

Vi har ett stort kundfokus och vi uppmuntrar till personlig utveckling hos våra medarbetare.

Vi är ett av Borås äldsta företag inom VVS-branschen med idag drygt 60 medarbetare. Vi tar oss an allt från små badrumsrenoveringar till större entreprenader i mångmiljonklassen.

Tillsammans, med våra 130 medlemsföretag i Comfort, bildar vi Sveriges största VVS-kedja. Lokal förankring, engagerad, välutbildad & certifierad personal, produkter från de största leverantörerna och omfattande trygghetsgarantier gör att vi alltid kan erbjuda det bästa inom vatten och värme. Tryggt och bekvämt, eller som vi säger, en Comfortabel leverans.