Logotyp

Jobba hos oss

Vi söker just nu VVS-montörer för installation samt entreprenad.

Dina arbetsuppgifter:

Installation: Som installatörsmontör kommer du att möta och hjälpa kunder i Borås med omnejd, som är i behov av dina VVS-kunskaper. Du kommer att arbeta såväl självständigt som i team med kollegor. I ditt uppdrag kommer du att utföra både nyinstallationer och utbyte/reparation av VVS installationer. Arbete utförs såväl hos privatpersoner som företag och förvaltningar.

Entreprenad: Som entreprenadmontör kommer du att arbeta såväl självständigt som i team med kollegor. Vi jobbar med både nyproduktion och ombyggnader, och du behöver självständigt kunna utföra installationer med hjälp av beskrivningar och ritningar.  En del av våra nybyggnadsprojekt är förlagda på annan ort som kan komma att innebära att du reser ut måndag och kommer hem torsdag.

Din profil:

Vi söker serviceinriktade VVS-montörer med erfarenhet av kundkontakt. Du vill alltid ha nöjda kunder och det får du genom att vara lyhörd och förstå kundens önskemål. Du gillar problemlösning, vilket många gånger behövs för att kunna utföra ett bra och effektivt jobb.

Vi förväntar oss att du är ordningsam, att du levererar hög kvalitet och alltid strävar efter att göra ett snyggt jobb. Du har hög social kompetens och kan arbeta både självständigt och i team. Kort sagt: Du brinner för VVS, nöjda kunder och har en hög yrkesstolthet.

Innehav av VVS-certifikat/yrkesbevis, Säker vatten, Heta arbeten samt B-körkort är ett krav. Innehav av truckkort, liftkort och el-kunskaper är meriterande. Du behärskar svenska i såväl tal som skrift.

Vi erbjuder:

Högbergs Rör i Borås AB erbjuder en heltidstjänst med ett varierande innehåll samt frihet utifrån ansvar. Du utgör en viktig pusselbit i företagets framgång. Vi har kollektivavtal och erbjuder därutöver sjukvårdsförsäkring och friskvårdsbidrag. Vi strävar efter att arbeta med digitala hjälpmedel så mobiltelefon, och vid behov, dator/surfplatta är självskrivna verktyg. Som VVS-montör inom installation förfogar du över en personlig servicebil.

Din ansökan:

Välkommen med din ansökan till

Installation: Tobias Eriksson, e-mail: tobias.eriksson@hogbergs.se

telefonnr: 0708742468

Entreprenad: Borna Goharian, e-mail: borna.goharian@hogbergs.se

telefonnr: 0707-630007 

Vi gör löpande urval av inkomna ansökningar.