Logotyp

Tjänster

Det vi kan bäst är VVS, energilösningar och badrum. Vårt team av rörmontörer är alltid beredda att lösa dina problem på ett snabbt, effektivt och kunnigt sätt. Kontakta oss så hjälper vi dig att lösa ditt VVS-problem!

Comfort-butiken med Installerat & Klart 

I vår Comfort-butik i Borås har vi allt från badrumsinredning till packningar. Vi kan hjälpa dig hitta badrumsinredningen som passar bäst till ditt badrum och med tjänsten Installerat & klart får du ett fast pris med installation - smidigt och enkelt!

Färdigt Badrum

För den trygga och bekväma badrumsrenoveringen har vi konceptet Comfort Färdigt Badrum. Via Färdigt Badrum projektleder vi hela eller delar av din renovering och sköter samordningen med andra hantverkare som behövs för färdigställandet av en badrumsrenovering. Vi totalrenoverar via tjänsten förutom badrum även tvättstugor.

 

 

Värme och energi med Comfort-kollen  

Vi arbetar även med energilösningar inom värme och VVS. Med Comfort-kollen kommer en av våra VVS-montörer hem till dig och ser över ditt värme- och VVS-system och hjälper dig hitta energibesparande och mer värmeeffektiva lösningar anpassat för ditt hem.

B2B 

Ingen kunds problem är för stort eller för litet för oss. Vi arbetar både med privatpersoner och B2B. Med lång erfarenhet inom entreprenad har vi hög kompetens på vårt område inom VVS. Vi på Comfort Högbergs Rör sätter högt värde på kvalité och kan arbeta i olika entreprenadformer som partneringprojekt, totalentreprenader och samordnade generalentreprenader.