Logotyp

Våra leverantörer

Comfort står för trygghet och kvalitet. Hos oss på Högbergs Rör i Borås hittar du de största och mest kända varumärkena med hög kvalité till din badrumsrenovering eller ditt VVS-projekt.

Ett urval av produkter från varumärkena finns i butiken och allt leverantörerna säljer finns i vårt beställningssortiment. För att veta mer om aktuellt sortiment i lager kontakta vår Comfort-butik.

Bricmate är ett svenskt företag som specialiserar sig på kakel, klinker och mosaik. Bricmate fokuserar på kvalitet, service och hållbarhet.

 

I Demerx sortiment finns badrumstillbehör, som duschkorgar, handukskrokar mm. Demerex har funnits på marknaden i 50 år och specialiserar sig på badrumsinredning, badrumstillbehör och utomhusduschar.   

 

FM Mattson är experter på blandare. Företaget grundades 1876 och är Sveriges äldsta krantillverkare.

 

IDO kan WC och fokuserar på design och funktionalitet som passar förhållningarna i Norden.

 

Har tillverkat badrumsporslin i skånska Bromölla sedan 1887. Ifös produkter har enkla och tydligt skandinaviska linjer, som dessutom är ovanligt enkla att hålla rena. Serien Rimfree har ingen spolkant vilket gör toaletterna hygieniska och lättstädade.

 

Är specialister på skräddarsydda duschväggar, INR har även Sveriges mest sålda duschväggar i fasta mått – LINC Angel och LINC Niagra. Förutom duschväggar har INR fått utmärkelsen Red Dot Award för produktdesignen på handusktorkarna LINE och BOW.

 

Med ett brett sortiment av kakel och närmare 50 år i branschen kan Konradssons kakel möta alla behov och förverkliga drömmar utan att kompromissa. Ledorden hos Konradssons kakel är kunskap, ansvar och trygghet.

 

Leijma är specialiserade på trendriktiga badrumsprodukter av hög kvalité. 

 

Nordhem är familjeföretaget i Göteborg som designar och producerar exklusiva handukstorkar och badkar.

 

Har svenska badrumsmöbler tillverkade i Laholm. Macro Design fokuserar på kvalitet, design och funktion. Om du har ett annorlunda utrymme kan Macro Design specialdesigna måttanpassade duschar som passar ditt badrum. 

 

Mora har tillverkat högkvalitativa kranar sedan 1927. I vårt sortiment hittar du blandare från Mora Armatur.

 

Gör badrumsaccessoarer med skandinavisk design anpassad för alla miljöer. Produkterna ytbehandlas för att stå emot det mesta och öka hållbarheten. Smedbo produkter kännetecknas av solid mässing som produkterna huvudsakligen har en kärna av.

 

Har badrumsmöbler med 10 års garanti på deras flesta produkter. Förutom badrumsmöbler har Svedbergs även handdukstorkar, tvättställ, badkar, WC och blandare till duschar.

 

Är det svenska företaget som pressar priserna men behåller kvalitén på deras produkter. Tapwell har bland annat takduschar och blandare.

 

Är specialister på badrumsmöbler med hög kvalitet och god design. Företaget Vedum kök och bad Grundades 1919 i den lilla orten Vedum som ligger ca nio mil nordost om Göteborg. Vedum kök och bad är kvar i Vedum där produkterna utvecklas och tillverkas.