Från ritning till Färdigt Badrum

Comfort Färdigt Badrum är perfekta valet för dig som vill skapa din Comfort-zon enkelt och Comfortabelt till ett fast pris.

Resan börjar med ett hembesök. Vid hembesöket mäter vi badrummet och får en idé tillsammans med kunden på hur nya badrummet ska se ut.

Ett exempel är den här kunden som ville förnya sitt 70-tals badrum. Bilden nedan visar kundens badrum innan renoveringen.

IMG_2167.jpg

Idén på ett nytt badrum ritas upp i 3D samtidigt som badrumsmöbler och kakel eller våtrumstapet väljs ut – allt för att skapa din personliga Comfort-zon. Bilden nedan visar 3D-bilden av det nya badrummet.

ritning bild.JPG

 

När du har fått en bild på hur ditt nya badrum kan se ut får du en offert med ett fast pris, skapat för just ditt badrum.

Ritningen blir verklighet. Bilden nedan visar slutresultatet – kundens nya Comfort-zon.

Kunden ville ha ett ljust och fräscht badrum i vita toner. Väggarna kaklades med White gloss från Bricmate, kommoden Viskan Grip från INR valdes också i vitt. Över kommoden pryder spegelskåpet Sober från Svedbergs med integrerat ledljus. Även fönstret och radiatorn byttes ut.

DSC_0032.JPG

Pelaren bakom takduschen Mist från INR och golvet i Quartzit Grey från Bricmate, bryter av det vita på ett snyggt sätt. Duschväggen Linc Angel också från INR ger en öppen känsla och har en tidlös design.