3 kvm

Även i det lilla badrummet finns stora möjligheter. På 3 kvm finns utrymme för allt som behövs i ett badrum. En mysig Comfort-zon med golvvärme som gör att den träimiterade klinkern verkligen känns som trägolv.

Kunden ville ha ett unikt och mysigt badrum med naturkänsla och valde klinkergolvet ”Larix sun rect” från Konradssons. Med kaklet ”Tsquare first snow blank” fick badrumsväggarna mer liv med det vågmönstrade materialet.  Den vägghängda WC:n IFÖ Spira rimfree gör sig passande och ger ett luftigare intryck. Dessutom samlas färre bakterier i en toalett utan spolkant. Handdukstorken ”Viberg” från Nordhem passar också bra och ger härligt varma och torra handdukar.

DSC_0416.PNG

Duschväggen ”Linc Angel” från INR ger en fin kontrast mot det ljusa kaklet på väggarna. Takduschen och duschblandaren kommer från Tapwell och bildar ett fint vattenstril längs med den träimiterade pelaren.

DSC_0449..png  DSC_0437..png

Kommoden med tillhörande spegel Skapa i blond ek från Svedbergs bidrar till den naturliga känslan i badrummet. Detta kompletteras fint med tvättställsblandaren från Tapwell.

0449.png