Referensbadrum 5,6 kvm

Badrummet på 5,6 kvm i 70-talsstil helrenoverades till ett modernt badrum med ljusa väggar och svart klinkergolv som matchar bänkskivan. Kundens egen design med avlastningsyta för badkaret ger rummet ett häftigt intryck.

Badkaret ”Esther” från Svenska badrumsinredningar står centralt i nya badrummet och kompletteras med badkarsblandaren ”Evo” från Tapwell som byggts in i avställningsytan. Likadan blandare valdes även till duschen som installerades där det gamla badkaret stod. 

Tidigare hade kunden kombinerad dusch och badkar som var typiskt 70-tal. Nu separerades dusch och badkar för sig. Till duschhörnan valde kunden det snygga duschpaketet INR ”Mist” som består av duschväggen ”LINC Niagra” i klarglas, pileförvaring och takdusch. Väggarna i badrummet helkalades med kaklet ”PT White” matt från Konradssons och det svarta klinkergolvet ”Vein stone granitkeramik” kommer från Hero.

I det gamla badrummet fanns en bidé som togs bort. WC:n flyttades till fönstret och elementet ersattes med golvvärme. Det blev en vägghängd WC från IFÖ i märket ”Sign” utan spolkant, vilket är fräscht med färre bakterier och lättare rengöring.

Det upphöjda handfatet ger ett elegant uttryck och en större bänkyta. Handfatet liksom kommod, högskåp och spegel kommer från Svenska badrumsinredningar ”Nordic Flex”. 

Även tvättställsblandaren kommer från Svenska badrumsinredningar och matchas fint med bottenventilen från Tapwell.

 

CFO nov 2019.mp4