Referensbadrum 6 kvm

En total badrumsrenovering genomfördes, där väggar och golv togs upp för ny rördragning av vatten, avlopp och golvbrunnsbyte. Det nya golvet kompletterades med elektrisk golvvärme och 60×60 klinker med 10×10 plattor i duschen för att få till fall mot golvbrunnen. På väggarna blev det 30×60 vita matta plattor. Undertak monterades med 6 st spotlights med dimmerfunktion.

Kunden önskade mycket förvaringsmöjligheter i sitt badrum och bra avställningsytor. Då valde dom serien London från Miller med två förvaringsskåp och en 100-kommod med bra avställningsytor och eluttag i kommoden.

I duschen monterades en duschhörna från INR 80x100 cm med frostad yta på mitten vilket kunden efterfrågade. För att framhäva duschen och få lite färg i badrummet sattes en mosaikpelare i varmröd ton bakom duschblandaren. För att få plats med en handdukstork valdes Nordhem Rosendal där man hänger handdukarna på 8 st krokar. Bredvid valdes ett förvaringsskåp kombinerat med helkroppspegel från Aspen. WC-stolen är IFÖs senaste modell.

På tvättstället sitter en blandare från Mora som kunden valde för att passa stilen och formen på tvättstället.

I duschen sitter en kombinerad tak- och handdusch med termostatblandare från Mora. Hela badrummet är genomfört enligt gällande branschregler från Säker Vatten, BKR, GVK och Boverkets byggregler. Alla badrum utförs alltid av en behörig installatör.