Referensbadrum 7,8 kvm

Badrummet på 7,8 kvm genomförde en totalrenovering, där alla badrumsmöbler, WC, duschhörna, tvättmaskin, torktumlare samt tak- och väggytor förnyades.

 

Den svarta kommoden är från tvättställspaketet Vedum Mezzo, där tvättställsblandaren är från Tapwell Stick i krom valdes eftersom den passar stilen på tvättstället. Spegelskåpet med inbyggd belysning kommer också från Vedum i serien PLUS och belysningen ovanför spegelskåpet är Vedum LED Nite.

Bredvid tvättstället ville kunden ha handukstorken Nordhem Kullavik som också den passar bra ihop med tvättstället. Ytterligare en handukstork, Zaga svart från Svedbergs installerades bredvid duschen. Duschhörnan är från INR, heter Arc med klarglas och kromade detaljer. Klarglaset gör att rummet ser större ut och kromdetaljerna går i harmoni med resten av badrummet. Kunden ville även ha en takdusch och valde en duschblandare från Tapwell.

Den snygga och praktiska vägghängda WC-stolen från IFÖ Spira ”Rimfree” är utan kant, vilket underlättar rengöring och minimerar bakterier.

Golvet och väggarna pryds av kakel från Brimcate. Det vita kaklet förstorar rummet och är av typen White gloss 300x600 mm och sattes vågrätt. För att framhäva duschen och samtidigt skapa harmoni med golvet användes granitkeramik, M Noir St. Laurent Honed, samma som på golvet men i olika storlekar för att få mer liv i badrummet. 

Badrummet rymmer även tvättmaskin och torktumlare med en smidig arbetsbänk ovanför.

Hela badrummet på 7,8 kvm är genomfört enligt gällande branschregler från Säker Vatten, BKR, GVK och Boverkets byggregler. Alla badrum utförs alltid av en behörig installatör.