Referensbadrum 8 kvm

Ett stilrent och inbjudande badrum på 8 kvm med en kommod i svart glashandfat och mässingdetaljer gör badrummet till det extra.

DSC_0296..jpg

Kunden gjorde en totalrenovering av sitt badrum och önskade ett modernt, stilrent badrum med mycket utrymme. Kunden fastnade för serien Crown från Macro. Kommoden i svart ek med svart glashandfat och underskåpsbelysning sätter sin prägel i badrummet och kompletteras fint med handtag i guld och blandaren i mässing från Tapwell. De svarta högskåpen är också från Macro i serien Crown och ramar in kommoden fint samtidigt som de ger bra förvaringsutrymme. Spegeln som har integrerad belysning är från samma serie Crown och ger ett elegant intryck i rummet.

DSC_0259..jpg

Även i duschen ser vi svarta detaljer som profiler av duschväggen Linc Monument från INR. Granitkeramiken Noir St. Laurent Honed från Brickmate på golvet går upp som pelare bakom duschen och även bakom kommoden och syr ihop stilen av badrummet på ett bra sätt.

DSC_0262..jpg DSC_0276..jpg

På väggpelaren hänger duschblandaren med duschset från Tapwell i mässing. Även golvbrunnen från Smedbo är i mässing. Mässing och svart går väldigt bra ihop.

DSC_0283..jpg

DSC_0278..jpg