Referensbadrum 8,5 kvm

En välbehövlig helrenovering av badrummet på 8,5 kvm genomfördes. Badrummet förvandlades till ett modernt fräscht badrum med ljusa jordnära färgtoner.

Badrummet helkaklades med kakel från Bricmate; väggarna i ”White matt easy” med tegelförband och golvet lades med granitkeramik ”Beton Easy Greige”. Det äldre badkaret ersattes med en dusch och en förminskning av fönstret gjordes för att ge bättre utrymme för den nya duschen. Duschväggarna från INR Linc Angel ger ett elegant intryck i rummet och kompletterades bra med duschblandaren från Tapwell.

 

Den moderna toaletten utan spolkant från IFÖ installerades och gör det enkelt att hålla toaletten ren från bakterier som annars brukar vara svåråtkomliga under en spolkant. Elementet ersattes även med golvvärme för att ge ett jämnare badrumsklimat. Golvvärmen hjälper även till att torka upp ett fuktigt golv snabbare.

dusch och wc.png

Kunden valde badrumsmöbler som går väl ihop med golvet och ger en avslappnad naturkänsla. Kommod med porslinshandfat 120cm kommer från Vedum och heter Flow i kulören sandbeige. Även högskåpet kommer från samma serie och färg. Spegeln ”Billan” med belysning kommer också från Vedum och ger rummet en större känsla. Tvättställsblandaren från Tapwell går väl ihop med kromdetaljerna från duschen. Även handuksstången ”Hold” är i krom.

helhet kommod.png

Se före- och efterbilderna av badrummet nedan.

20201006_133814.jpg