Referensbadrum 8,2 kvm

Det gamla badrummet med bastu i källaren förvandlades till ett nytt fräscht badrum med golvvärme på 8,2 kvm.

Den halvt inbyggda duschen gjordes om och fick den snygga duschhörnan LINC Niagara i rökfärgat glas från INR som kompletterades med takduschen Evo från Tapwell.

 

Rören och golvbrunnen förnyades, kunden valde ”tile instert golvbrunn” som smälter ihop med golvklinkret granitkeramik limestone anthracite från Brickmate. I duschen installerades tre inkaklade hyllor i serien sideline från SMEDBO.

 

Bastun i källaren tog upp en del plats som gav en trång känsla mellan wc och kommod. Bastun revs, Kommoden flyttades och wc:n ersattes med den snygga och praktiska WC-stolen från IFÖ Spira ”rimfree”. Rimfree innebär att det inte finns någon spolkant, vilket minimerar bakterier och underlättar rengöring. 

 

Lite lyx i vardagen är aldrig fel. Kunden valde att riva bastun som på senare tid använts som förråd och ersatte med massagebadkaret Saltholmen från Nordhem. Den nya kommoden från VEDUM går fint ihop med det vita kaklet och spegeln med inbyggd belysning ger ett behagligt ljus i hela rummet. Spegeln är i serien LOXX från INR.