Ombyggnation

Stambyte eller annan ombyggnation

Är det dags att byta stammar? Ska ni ändra rumsindelningen? Eller kanske slå ihop två mindre lägenheter till en större? Vi på Comfort erbjuder en total översyn och kreativa lösningar för era rörsystem när ni renoverar eller bygger om fastigheten.

Comfort Stambyte – från analys till utförande

Vatten- och avloppsledningar, eller stammar som de också kallas, har en livslängd på ungefär 40 år. Därefter brukar problemen uppstå. Dessa rostar sönder, det blir ofta stopp i avloppet, vattentrycket försämras, det är väntetid på varmvatten … Om problemen inte åtgärdas kan de leda till dyra vattenskador. Faktum är att vattenskadorna i Sverige kostar fem miljarder kronor varje år. Byt stammar nu, så slipper ni oroa er!
Comfort Stambyte kallas vårt helhetskoncept för just stambyten. Vi börjar med att gå igenom fastigheten och presentera ett förslag till lösning. Ni får en utförlig offert. Vi kan även beräkna och påvisa hur vatten- och energiförbrukningen optimeras i och med stambytet. Givetvis genomför vi sedan jobbet.

Att byta stammar är en omständig men nödvändig process. Genom kunskap, god planering och samverkan med såväl uppdragsgivare som boende, ser vi på Comfort till att genomföra den så smidigt som möjligt.