Badrum

För dig som går i badrumstankar

Vi på Hovby Rör AB arbetar enligt Comforts koncept Färdigt Badrum. Med mer än 20 års erfarenhet och hundratals genomförda badrumsprojekt, har vi rutinen och kunskapen som krävs för din badrumsrenovering.
Hos oss får du en kontaktperson som samordnar hela ditt projekt. Våra certifierade montörer och generösa garantier gör att du kan känna dig trygg med att jobbet blir rätt utfört. Givetvis får du i förväg veta vad ditt nya badrum kommer att kosta och när det kommer att vara färdigt.

Följ med oss in i ditt nya badrum

Boka en tid med någon av våra inredare och ta med en måttskiss på ditt badrum, så tar vi fram ett förslag i datorn där du får en 3-D bild av hur ditt nya badrum kommer att se ut när det är klart. Tillsammans möblerar vi om och testar olika alternativ. Genom vårt ritprogram kan du virtuellt röra dig i badrummet som om det redan vore klart!
Vi ställer gärna upp som smakråd och ger inredningstips. Vi ser också till att du inte glömmer några detaljer. Ska vattenrören vara dolda eller synliga? Ska WC-stolen vara vägghängd? Infällda spotlights? Golvvärme? Efter att vi gått igenom alla detaljer får du en offert från oss. Kostnaden för ritarbete och rådgivning är 1 000 kronor som du får tillbaks när affären är klar.

Du glömmer väl inte ROT-avdraget?