Installation

Byta blandare eller bygga nytt badrum? Byta ut en radiator eller installera en helt ny uppvärmningslösning? Oavsett om det handlar om smått eller stort, kan vi hjälpa dig med installationen och vi lämnar alltid generösa garantier på arbetet vi utför. Vi kan dessutom erbjuda dig ett fast pris på flertalet av våra mindre installationer.

Allt vi säljer kan vi installera!

En av våra styrkor är att vi erbjuder både tjänster och produkter. Vi har våtrumscertifierade montörer och ett stort utbud av produkter. Allt du hittar i vår utställning och butik kan vi installera, oavsett om det rör sig om badrumsmiljöer, VVS, kakel & klinker eller värme & energi.
Butikspersonalen känner väl till förutsättningarna vid såväl installation av värmepump som köks- eller badrumsrenovering. Våra montörer är väl bekanta med produkterna som säljs i butikerna, för att undvika problem vid monteringen.
Alla våra montörer är certifierade inom Säker Vatten och Heta Arbeten. Alla våra plattsättare har dessutom gått kurs 1 och kurs 3 hos Byggkeramikrådet och arbetar alltid efter Byggkeramikrådet (BKR) och Plattsättningsentreprenörers riksförbunds (PER) branschregler.