Värmepumpar

Värmepumpen – en riktig sparbössa!

De skenande energipriserna gör det lönsamt att byta till en effektivare uppvärmningslösning. Att byta värmepump är en investering som sparar både på din plånbok och på miljön. Det lönar sig helt enkelt i längden och du kan tjäna in din investering på 5 år!

Vi på Hovby Rör AB kan hjälpa dig med allt från rådgivning och smarta produktval, till installation och underhåll.

Garantier och Lägsta pris-garanti!

Vi vill att våra kunder ska spara pengar både på lång och kort sikt. Därför ger vi dig 30 dagars prisgaranti och betalar tillbaka mellanskillnaden om du hittar värmepumpen billigare någon annanstans. Prisgarantin gäller även innan du köpt din värmepump hos oss. Om du hittar ett billigare erbjudande, matchar vi det lägre priset. Fullständiga villkor för prisgarantin finner du här.

Givetvis får du även generösa garantier på både värmepumpen och på installationen. Allt för att du ska känna dig trygg med ditt köp!

Självkostnadspris för frakt inom hela Sverige!

Vi vill att det ska vara lätt för dig att köpa en värmepump av oss, oavsett om du bor i Ystad eller Haparanda. Så om du vill ha din värmepump utkörd till en önskad leveransadress, så fixar vi självklart det utan extra avgifter. Du betalar bara kostnaden för frakten hos valfritt fraktbolag.

Men om du bor i vårat närområde, är du självklart alltid välkommen att hämta din värmepump i vår butik om det passar dig bättre!

Viktigt med rätt kunskap!

I drygt 20 år har vi levererat och installerat värmepumpar och är i dag experter inom området. Tillsammans med kunden kan vi utifrån vår erfarenhet och kunskap, ta fram en lösning som svarar mot kundens behov. Bland annat är husets planlösning och den yta som ska värmas viktiga faktorer att ta hänsyn till. Vi tar fram en energikalkyl för att hjälpa dig hitta den optimala lösningen och kan hjälpa dig med allt från installation till service och reparation.

Självklart är vårt företag och våra installatörer certifierade!

Läs mer om våra certifikat här och vårt kvalitets- & miljöledningssystem här.

Ett kvalitativt sortiment!

I vårt varmt rekommenderade grundsortiment finner du värmepumpar från Sveriges ledande leverantörer som IVT, Mitsubishi och Daikin!

Service & Reparation 

Precis som med de flesta maskiner, behöver även värmepumpar servas med jämna mellanrum. Låt oss hjälpa dig med service och reparation av din värmepump, det tjänar du på i längden!

Ring vår Värmepumpsexpert, Kristian, på tel: 051086512