Skellefteås enda VVS-butik

Jäders Värme & Sanitet är den enda butiken i Skellefteå med både badrumsinredning och VVS-artiklar såsom koppar-rör, VVS-koppel, avloppsdelar etc. Här får du hjälp av kompetent och trevlig personal som alltid vill göra sitt bästa för att hitta bästa lösningen för dig.

BADRUMSUTSTÄLLNING

Vi har en stor utställning i butiken så att du kan komma och titta och känna på produkterna innan du bestämmer vad du vill ha. 

Tillsammans med våra leverantörer byter vi ut miljöerna kontinuerligt för att alltid ha fräscha och aktuella produkter för display. 
Utöver produkterna i utställningarna har vi naturligtvis tillgång till alla våra leverantörers samtliga artiklar vilket gör att vi har stans största utbud inom kvalitets-produkter till hela ditt badrum! Allt från Spegelskåp, wcstolar och handdukstorkar till talettpappershållare och blandare.

RESERVDELAR

Vi är experter på reservdelar till din wc-stol, blandare och beredare bl.a och har de vanligaste artiklarna hemma så du kan få med dig dem hem direkt! Vill du inte mecka själv hjälper vi såklart till med reparation eller utbyte. 

Vi installerar självklart allt vi säljer!