Logotyp

Smarta energilösningar

Spar energi – och pengar

I alla hushåll och fastigheter stora som små, går det att sänka energikostnaderna rejält. Vi har ett stort utbud av energismarta produkter, och kan hjälpa dig med råd, urval och installation av nya värmelösningar. Just nu är det extra förmånligt, tack vare ROT-avdraget och det generösa el-konverteringsbidraget samt låga bankräntor. Vi kan även hjälpa till med finansieringen med Handelsbanken.

Exempel på vad vi kan hjälpa till med:

Rådgivning kring uppvärmning och energibesparing
Byte av radiatorer
Installation av värmepumpar – t.ex. bergvärme, luft-vatten, luft-luft.
Installation av solceller
Byte av blandare och WC
Installation eller byte av cirkulationspump
Installation av vattenburen golvvärme
Installation av avfuktare
Energioptimering
Justering av värmesystem

Comfort Värmepaket – en vinst för dig och miljön

Har du en bostad som värms upp med direktverkande el? Genom att byta till vattenburen värme får du en jämnare och mer behaglig inomhustemperatur. Om du dessutom installerar en värmepump, så sänker du dina energikostnader – samtidigt som värdet på din bostad ökar. En annan fördel är att vattenburen värme generar mindre koldioxid än direktverkande el, vilket är bra för miljön.

Med vår helhetslösning Comfort Värmepaket får du hjälp med allt från analys till installation.

Så här fungerar Comfort Värmepaket:

1. Vi börjar med att göra en grundlig analys av din fastighet, för att se vilken vattenburen uppvärmningslösning som passar bäst för dina behov.

2. Du får ett fast pris som inkluderar planering och arbete, inklusive demontering av din gamla uppvärmningslösning. Du får även en tidsplan som vi givetvis lovar att hålla. Vi sköter allt från material till installation och du får en kontaktperson hos oss.

3. Din direktverkande el byts ut mot vattenburen uppvärmning av våra erfarna och certifierade installatörer. Se hur detta går till!

4. Du får generösa garantier som täcker både material och arbete. Ny energilösning – nu till lägre kostnad Om du beställer Comfort Värmepaket kan du utnyttja ROT-avdraget, läs mer om det här. Du har även möjlighet att få upp till 30 000 kronor i bidrag, om du konverterar från direktverkande el till en annan energiform. Läs mer om bidraget här.

Det är möjligt att kombinera konverteringsstödet med ROT-avdraget. Ansök då om el-konverteringsstöd för materialkostnaderna och ROT-avdrag för arbetskostnaderna.