Om Bad & Energi i Limhamn

N.G. Nilssons Rör startade redan 1956 och ombildades till aktiebolag 1970. Ägare till butikerna i Sjöbo och Limhamn är Nils-Åke Persson. Butiken i Limhamn förvärvade vi redan 1993. Vi har idag lite drygt 20 medarbetare på våra två orter. Det är dels kunnig butikspersonal samt duktiga VVS-montörer. Vi arbetar idag med alla typer av kunder från konsumenter till professionella beställare. Vi är också medlem branschförbundet VVS-Installatörerna, www.vvsi.se

Vi erbjuder Dig både butik, installation av värmepumpar, service m.m. Vi finns på två ställen i Skåne dels i Sjöbo och i Limhamn.

Vi är medlemmar i kedjan Comfort och i Branschförbundet VVS Företagen.
Vi har lång erfarenhet inom VVS-branschen och utför arbete både mot konsumeter och professionella beställare.

Vi utför det mesta inom VVS-branschen. Det är allt från att fixa en droppande kran till att installera stora värmepumpar till bostadsrättsföreningar.

Installationer och service inom VVS
Vi utför allt som har med VVS att göra. Det innebär att vi utför entreprenader, installationer, service m.m.

Entreprenader
Med den gedigna kunskap och kvalitet som finns inom företaget tar vi totalansvaret vid såväl renoveringar och ombyggnader som vid nybyggnationer.

Service och ROT-arbeten
N.G. Nilsson Rör har idag fasta serviceavtal med en rad företag. Vi utför arbeten åt kommunen, bostadsrättsföreningar och privatpersoner. Det innebär att vi tar oss an allt från läckande vattenkranar, renoveringar av badrum till större ombyggnationer/nybyggnationer.

En viktig del för att kunna ge en snabb och bra service är att vår lagerhållning. Det är nyckeln till att vi alltid kan ge snabb service med rätt komponenter.

Värmepumpar
Vi har en lång och gedigen erfarenhet av att installera värmepumpar både till villor och bostadsrättsföreningar. I de allra flesta fall samarbetar vi med Nibe och CTC. Vi har erfarna och självgående montörer som alltid gör bra jobb.