Logotyp

Om oss

Företaget grundades 1943 av Artur och Thora Mählqvist, och ägs och drivs idag av Mikael Mählqvist och Gunnar Mählqvist. Huvudkontoret ligger i Vingåker med filialer i Katrineholm och Flen. I verksamheten ingår VVS-entreprenader, totalentreprenader, service och underhållstjänster. Totala antalet anställda i dag är c.a 40 personer. Antal montörer i Vingåker är 10 st, i Katrineholm 5 st och i Flen 5 st.

Företagets affärsidé
Genom kontinuerlig fortbildning av kontors-, butiks- och servicepersonal skall våra kunder alltid vara säkra på att få de bästa lösningarna på sina VVS-problem.

Mottot skall vara: RING SÅ KOMMER VI!

Som medlem i Comfort och VVS-installatörerna borgar detta för att vårt företag tillämpar ett kvalitetstänkande med kunden i centrum.

Vad vi kan erbjuda er som kund hos oss
Vi kan erbjuda allt från mindre servicearbeten till villaägaren, till stora totalentreprenader där vi själva står för konstruktionen samt ritningar. Vi investerade i AutoCad 1995 på våra tre kontor för att hänga med i den allt snabbare utvecklingen på dataområdet. Vi är även med i SVEP och återförsäljare för Thermia värmepumpar så ni kan tryggt vända er till oss om det gäller värmepumpsinstallationer.