Logotyp

Butik

Bad, värme och vatten – vi tar hand om hela VVS-området!

Öppettider

Måndag – fredag 09.30 – 18.00. 
Under sommarmånaderna kan vi ha begränsade öppettider.

Telenr till butiken: 0372-820 41

Utvalda fabrikat och leverantörer

Vår viktigaste kontaktpunkt mot allmänheten är vår välsorterade Comfortbutik med en utställning på nästan 250 m2. Här får du inspiration bland många olika typer av badrum – från det enkla till det lyxiga. I butiken finner du endast utvalda kvalitetsprodukter från ledande leverantörer.

Allt vi säljer kan vi installera

I butiken har vi allt från gummipackningar till pumpautomater. För att inte tala om vackra blandare, olika rördelar, smarta pannor, badrumsinredningar, duschväggar, krokar och varmvattenberedare. Dessutom har vi designade vita stolar avsedda för badrummet – av porslin och snålspolande! Allt du hittar i vår utställning kan vi själva installera. Det är en trygghet för dig.

Koppla själv eller koppla av

I vår butik får du personlig service av kunnig personal . En del enklare VVS-jobb får en lekman själv utföra, men då behöver man ha kvalitetsprodukter, tid och kunskap. Frågan är bara om du vill koppla själv eller om du vill koppla av. Vi ger dig gärna råd.

Designat och klart

Skall du bygga om ditt badrum och önskar rådgivning och kanske en skiss? Vi kan hjälpa dig att rita badrummet på CAD. Boka tid med någon av oss så att vi kan gå igenom dina önskemål i lugn och ro.

Vem vill jaga hantverkare?

Hur många hantverkare vill du prata med när du ska göra om ditt badrum? Om du köper vårt koncept Comfort Färdigt badrum kan vi ta hand om hela projektet och hålla i alla trådar. Då slipper du exempelvis ordna mattläggare och elektriker. Vi gör ett hembesök tillsammans med de hantverkare som kommer att behövas, vi tar fram ett förslag på hur ditt nya badrum kan se ut och du får en totaloffert på det du valt – du får alltså det verkliga totalpriset, inga tillkommande kostnader för ”badrumsinredning enligt senare val”, ”kakel utöver standard” eller annat.

Egen verkstad – butiksservice

I anslutning till vår butik har vi en verkstad där vi utför renoveringsarbeten av exempelvis blandare och fritidspumpar. Vi kapar, bockar och gängar rör efter behov. Ibland är det klokt att reparera. Andra gånger bättre att köpa nytt. Kom ihåg att frågan alltid är fri.

Välkommen till vår butik!