Service

Installation och service

Hos oss kan du få hjälp med allt inom bad, värme och vatten.

Vi utför:

  • Installation av pannor, blandare, värmepumpar, brännare, golvvärme och kompletta badrum m.m.
  • Reparation av kranar, wc-stolar, pumpar m.m.
  • Rensning av avlopp
  • Service och reparation av värmepannor, värmepumpar, brännare m.m.

Auktoriserad VVS-installatör

Innan du anlitar en VVS-installatör är det viktigt att tänka efter. Är priset fastställt? Är installatören auktoriserad? Ohlssons Rör är ett auktoriserat VVS-företag genom branschorganisationen VVS-Installatörerna. Det innebär bland annat att vi uppfyller deras krav på dokumenterad kunskap och erfarenhet. Dessutom innebär det att du får en utökad VVS-garanti. Vi tycker att kundens trygghet måste prioriteras!

Råd om energiförbrukning

Olja, pellets, värmepump eller fjärrvärme? I takt med höjda energipriser har samtalsämnet bland villaägare allt mer övergått från vädret till uppvärmningen. Önskar du sakkunnig information? Kontakta oss för en kostnadsfri rådgivning så hjälper vi dig att beräkna installations-och driftskostnaderna. Vi kommer hem till dig utan extra kostnad.

Fast pris och helhetsansvar

Vi ger dig ett fast pris på installation av panna eller värmepump och tar ansvar för alla arbeten som ingår till exempel rörinstallation, elinstallation, isolering, plåtslageri och eventuella borrningar eller byggnadsarbeten.

Fjärrvärme så långt nätet räcker

Fjärrvärme är ett alternativ där fjärrvärmenätet finns framdraget. Vi installerar såväl de mindre värmeväxlarna i småhus som de större i grupphusområden, industrier eller andra fastigheter.

Regelbunden service lönar sig

Förebyggande underhåll är nästan alltid en god affär. Regelbunden service gör att man har överblick över kostnaden. Det ökar tryggheten och förlänger livslängden på VVS-installationerna.