IVT Center

IVT har marknadens bredaste sortiment av värmepumpar. När det är dags för byte av din gamla värmepump kan vi därför alltid erbjuda en ny värmepump som ökar din besparing och ger många trygga år av billig värme.

IVT VÄRMEPUMPAR

Det spelar ingen roll vilken typ av värmepump som finns i ditt hus idag, eller vilket märke den har. Kontakta vårt IVT-Center 0150-555 30 så får du ett förslag som passar ditt hus och dina behov.

Med IVT värmepumpar kan du få värme från berg, jord, sjö, grundvatten, frånluft eller uteluft. Tack vare att IVT värmepumpar endast säljs och installeras av välutbildade återförsäljare får du alltid en optimal lösning och en trygghet för framtiden.

SPECIALISERING PÅ VÄRMEPUMPAR

IVT har i mer än 30 år utvecklat, tillverkat och marknadsfört värmepumpar och är i dag ledande i Europa. Under alla år har vi fokuserat verksamheten på just värmepumpteknik. Den entreprenörsanda och den nyfikenhet som fanns när vi startade lever i hög grad fortfarande och innebär att IVT är steget före inom såväl teknikutveckling som i vårt samarbete med kunder.

KOMPLETT PRODUKTPROGRAM

I dag erbjuder IVT ett komplett program värmepumpar för såväl villor som större fastigheter. Våra olika värmepumpar kan utnyttja värmeenergi från berg, jord, vatten, uteluft, frånluft eller industriella processer. Tack vare det breda produktprogrammet och våra välutbildade återförsäljare får du alltid den optimala värmepumpen för just ditt hus och dina behov.

FÖRST MED SVANEN

Vårt miljötänkande har också tagit sig uttryck i att vi nyligen kunde presentera de första värmepumparna som klarar Svanmärkning. Det är IVT Greenline i villautförande som klarat Svanens hårda krav. Du gör ett bra val för din ekonomi och vår miljö.