Logotyp

Låt duschen bli en oas i ditt badrum

Med en takdusch kan du förvandla badrummet till ditt eget spa. Det finns mängder av varianter att välja på – vilken takdusch passar dig och ditt badrum bäst? Vi på Comfort Umeå hjälper dig gärna att välja rätt.

Fyrkantigt behöver inte vara tråkigt

En kvadratisk taksil är stilren och passar in i de flesta badrum med sin enkla design. Det finns riktigt stora varianter som ger en skön vattenfallseffekt, men också mindre storlekar som passar det lilla badrummet.

Trendig mässing

Med ett duschpaket i mässing prickar du in en av de hetaste badrumstrenderna. Just den här takduschen för tankarna till industriell design och passar bra i det moderna badrummet.

Något för den modiga

Den som vill ta ut svängarna lite extra och skapa ett badrum som garanterat sticker ut i badrummet kan välja en dusch i koppar eller black chrome. 

Olika strållägen för ökad spakänsla

De flesta takduschar går att köpa som ett komplett duschpaket med blandare och tillhörande handdusch. Om du väljer en handdusch med massagefunktion finns det flera olika strållägen att välja mellan.

Med hänsyn till klimatet

Det finns duschar som inte bara är snygga, de är snälla mot miljön också. Med ett ecoflöde på blandaren anpassas vattenflödet, och med en temperaturbegränsning kan du enkelt se till att vattnet inte blir för varmt. På så sätt gör du inte av med onödigt mycket energi när du duschar.

Praktiskt med dold förvaring

Med en blandarvägg finns det gott om förvaring i de dolda hyllorna bakom väggen. Med den här snygga förvaringen blir schampoflaskor och engångsrakhyvlar på golvet ett minne blott.