Möbelpaket Macro Design Heart kommod 500 vit

Möbelpaket Macro Design Heart kommod 500 vit Möbelpaket Macro Design Heart kommod 500 vit
  • Möbelpaket Macro Design Heart kommod 500 vit
  • Möbelpaket Macro Design Heart kommod 500 vit

Produktdetaljer

Möbelpaket Heart 500 har en klassisk stilfull välvd kommod med två lådor och ett tvättställ av högsta kvalité. Blandare ingår ej. Läs mer

Om produkten

  • Produktdetaljer

    Möbelpaket Heart 500 har en klassisk stilfull välvd kommod i vit ekfanér med två lådor och ett tvättställ av högsta kvalité och hållbarhet. Blandare ingår ej. Porslin med extraglaze ytfinish där porer i ytan är förseglade. I den övre lådan medföljer en lyxig och flexibel förvaring med flyttbara lådor i gummilack och justerbara fack i trä. Lådan är förberedd för att enkelt kunna installera ett eluttag i efterhand. Exklusiva handtag i krom medföljer

    Produktdetaljer

    Storlek
    500x620x500mm (BxDxH)
    Utförande
    Heart Kommod 500
    Ytbehandling
    lackerad
    Material
    fukttrögt trä, porslin
    CE
    CE-märkt
    Varumärke
    Macro Design
    Artikelnummer
    IKS500VPSQ

Om Installerat & Klart

  • Villkor för Installerat & Klart

    När du beställer Installerat & Klart från Comfort kan du känna dig trygg med att en utbildad fackman utför arbetet. Ett av våra Comfortföretag levererar produkten hem till dig på avtalad tid samt installerar den och forslar bort din gamla produkt. Installation sker på befintligt uttag/koppling. Tänk på att kontrollera att produkten går att bära in/kommer igenom eventuella dörröppningar och passager.
    Vid beställning av både produkt för avhämtning och produkt med installation är det normala förfarandet att samtliga produkter levereras hem till dig vid installationstillfället, såvida du inte personligen vill hämta ut produkten utan installation på egen hand. Detta avtalas med valt Comfortföretag.
    
    Följande ingår i Installerat & Klart-tjänsten:
    
    - Eventuell gammal produkt kopplas bort/demonteras
    - Inbärning av ny produkt till anvisad plats i direkt anslutning till el, vatten och avlopp
      (om produkten kräver det)
    - Produkten avemballeras
    - Montering enligt bruksanvisning
    - Funktionstest
    - Bortforsling av emballage
    - Bortforsling av den gamla produkten för återvinning
    
    
    För våra Installerat & Klart-priser gäller följande villkor;
    
    - att ROT-avdrag medges
    - att det finns fungerande vattenavstängning i rummet där installationen ska göras eller i närliggande utrymme
    - att det inte krävs ombyggnad av väggar och tak
    - att vattenledningsrör, avloppsrör eller annat befintligt material inte behöver dras om, bytas eller kapas
    - att inga oförutsedda arbeten krävs
    
    Observera att elinstallation inte ingår.
    
    Produktspecifika villkor;
    
    Badrumsmöbler 
    
    Vid upp och/eller nedmontering av spegel, spegelskåp, kommoder eller skåp med elinstallation tillkommer kostnad för elektriker. Befintliga väggar ska vara ordentligt förstärkta (kottlade).
    

    Så funkar det

    Klicka för att öppna filmen

Vanliga frågor

  • Hur funkar ROT-avdraget?

    Med ROT-avdraget får du dra av 30% av arbetskostnaden, eller upp till 50 000 kronor, när du gör reparationer i villa eller fritidshus. Avdraget gäller per person, så är ni två ägare kan ni dra av upp till 100 000 kronor på Comforts arbete. Skattereduktionen gäller för reparationer, ombyggnad och tillbyggnad. Läs mer på Skatteverkets hemsida.

  • Vem auktoriserar en VVS-installatör? Och vad innefattar auktorisationen?

    En auktorisation betyder att företagen som är auktoriserade uppfyller vissa krav. Säker Vatten ställer kraven, och kontrollerar även att de uppfylls.
    För att få en säker vatteninstallation som följer de bygg- och branschregler som gäller behöver VVS-företagen som utför dem vara auktoriserade. Företag som uppfyller kraven på utbildning och erfarenhet kan ansöka med hjälp av dessa ansökningshandlingar och få mer information här. 
    För att kunna utföra en säker vatteninstallation som följer de gällande bygg- och branschreglerna måste handlingarna visa det, och installationen ska vara projekterad som en sådan. Här kan du läsa mer om kraven samt hur det går till att ansöka om auktorisation hos Säker Vatten http://www.sakervatten.se/auktorisation-av-vvs-foretag

  • Jag skulle vilja byta min WC-stol. Hur gör jag?

    Om du vill byta din WC-stol mot en ny så kan du välja mellan en mängd WC-stolar med olika utseende och funktioner i vår e-handel. Där kan du också välja att få WC-stolen installerad genom att välja vår Installerat & Klart-tjänst där installationen ingår i priset. Läs mer om Installerat & Klart.

  • Vi ska renovera hela vårt badrum. Kan ni hjälpa oss med allt som behöver göras?

    Ja, inom konceptet Comfort Färdigt Badrum hjälper vi dig hela vägen från idé, skiss, 3D-ritning, materialval till slutkontroll.

    Ett badrumsbygge kräver många olika hantverkare. Hos oss får du en projektledare som samordnar hela renoveringen från början till slut. Tack vare behöriga elektriker, utbildade snickare, målare, plattsättare och Comforts certifierade rörmontörer kan du känna dig trygg med att arbetet utförs professionellt, i rätt ordning och inom en rimlig tidsplan. Läs mer om Comfort Färdigt Badrum här.

    Kontakta ditt närmaste Comfort-företag för utförlig offert. Här finns vi: