Comfort Magazine

6 tips för ett vårfräscht badrum

Inspiration & Trender

Låt ditt vintertrötta badrum få en välbehövlig makeover. Med textilier i fräscha färger och snygga detaljer är det lätt att göra badrummet vårfint. De dekorativa naturmaterialen blir pricken över i:et.

Comfort finns över hela landet – här hittar du ett företag med en certifierad montör nära dig.

Vårens intågande är ett utmärkt tillfälle att fräscha upp badrummet. Med några enkla medel kan du städa ut vintern och ta in våren i stället.

1: Ingen vår utan den stora vårstädningen, och inget fräscht badrum utan att först ha städat ut det gamla. Avsätt därför lite tid till en ordentlig rengöring. Låt duschväggarna få en omgång, torka ur alla lådor och skåp – och glöm inte rören där det lätt samlas damm och smuts.

2: Att förnya badrummet med nya textilier är enkelt och ger stor effekt. Pasteller är en av årets trendfärger och badrummet blir som en mjuk och fluffig dröm med en mjuk matta i pastellfärg kombinerat med handdukar i samma kulör.

3: Gröna växter gör underverk för badrum i alla storlekar. Juvelblomma, dracena, svärmorstunga och fjäderkalla är alla växter som är lättskötta och brukar klara sig utmärkt i ett badrum där det ofta är dåligt med dagsljus. Aloe Vera är snygg som inredningsdetalj och med hjälp av amplar i taket får du plats med växterna även om det är snålt med ytor att ställa dem på.

4: Knoppande kvistar hör våren till. Varför inte ta inredningen ett steg längre genom att plocka in några kvistar i en vas som får pryda badrummet?

5: Korgmaterial är en annan het trend i vår och går att hitta i de flesta storlekar. Perfekt till förvaring av småsaker eller för smutstvätten.

6: Grönt är verkligen vårens färg, i alla fall i naturen. Grönt är också en av årets trendfärger när det kommer till inredning och det finns mängder av fina saker att välja på. Små vaser, förvaringsburkar eller ett nytt duschdraperi i en fräsch vårgrön färg piffar upp badrummet på ett kick.

Comfort finns över hela landet – här hittar du ett företag med en certifierad montör nära dig.