Comfort Magazine

Designintresserad? Då har vi några härliga produkttips till dig

Inspiration & Trender

Ifö Spira Art vägghängd WC-stol är inte bara elegant utan även praktisk och lättskött. Här är linjer och former rena och enkla vilket ger ett lyxigt intryck i badrummet. Att den saknar den spolkant som vi är så vana vid gör toaletten mer lättstädad och hygienisk.

Utan spolkant har smuts och bakterier inget gömställe vilket betyder att det inte behövs lika mycket rengöringsmedel – det tackar miljön lite extra för. En vägghängd toalett ger badrummet en modern, luftig känsla och golvstädningen blir en barnlek.

Ett perfekt komplement till Ifö Spira Art vägghängd WC är Geberit Duofix Sigma installationsfixtur och Sigma spolplatta. Fixturerna är kända för sin unika kvalitet och säkra funktion. Alla våra cisterner läckagetestas innan leverans och 25 års reservdelsgaranti ger långsiktig trygghet.

Samtliga spolplattor i serien Sigma passar till Sigma installationsfixturer vilket ger stor frihet när du ska utforma ditt badrum. Spolplattan är en av de där små detaljerna som gör så stor skillnad och är värd lite extra omsorg. Sigma spolplattor finns i hela 77 olika varianter vilket gör att det finns något för alla smaker och stilar. Tre av spolplattorna går dessutom att få med kundeget motiv. Det betyder att du kan välja en vacker naturbild, ett fint foto på svärmor eller på katten när den vann den där utställningen. Det är bara fantasin som sätter gränser.

I vårt digitala showroom kan du prova dig fram för att hitta rätt spolplatta till just ditt badrum. Med en enkel knapptryckning byter du modell eller bakgrundsvägg. Botanisera runt och hitta din favorit!