Comfort Magazine

Låt duschen bli en oas i ditt badrum

Inspiration & Trender

Med en takdusch kan du förvandla badrummet till ditt eget spa. Det finns mängder av varianter att välja på – vilken takdusch passar dig och ditt badrum bäst?

Fyrkantigt behöver inte vara tråkigt

En kvadratisk taksil är stilren och passar in i de flesta badrum med sin enkla design. Det finns riktigt stora varianter som ger en skön vattenfallseffekt, men också mindre storlekar som passar det lilla badrummet.

Trendigt med färg

Med ett duschpaket i färg prickar du in en av de hetaste badrumstrenderna. Välj mellan krom, mässing, svart eller guld. Våga välja färg. Det passar bra i det moderna badrummet.

imageolpkw.png

Med hänsyn till klimatet

Det finns duschar som inte bara är snygga, de är snälla mot miljön också. Med ett ecoflöde på blandaren anpassas vattenflödet, och med en temperaturbegränsning kan du enkelt se till att vattnet inte blir för varmt. På så sätt gör du inte av med onödigt mycket energi när du duschar. 

Olika strållägen för ökad spakänsla

De flesta takduschar går att köpa som ett komplett duschpaket med blandare och tillhörande handdusch. Om du väljer en handdusch med massagefunktion finns det flera olika strållägen att välja mellan. 

Praktiskt med dold förvaring

Med en blandarvägg finns det gott om förvaring i de dolda hyllorna bakom väggen. Med snygg förvaring blir schampoflaskor och engångsrakhyvlar på golvet ett minne blott. Eller välj en duschhörna med inbyggt förvaring i duschprofilen

Hitta ditt närmaste Comfort-företag