Comfort Magazine

På önskelistan: Nytt badrum till jul

Inspiration & Trender

Ett nytt badrum står på mångas önskelista. Men alltför ofta hamnar badrummet i skymundan när det kommer till renovering. Så här enkelt kan du ha ditt drömbadrum färdigt redan till jul.

Läs mer: Comfort Färdigt badrum – tryggt och Comfortabelt

Att många skjuter badrumsrenoveringen på framtiden är kanske inte så konstigt. Det krävs en del planering och det finns vissa regler som måste följas. Våtrum är känsligt och renoveringen kräver särskild kompetens. Att anlita en fackman för arbetet är därför av största vikt för att vara säker på att det inte kommer att uppstå fukt- och mögelskador.

En grundlig badrumsrenovering kräver dessutom ofta flera olika typer av hantverkare – allt från rörmokare och plattläggare till snickare och elektriker. Det är med andra ord en hel del att tänka på inför en renovering. Men det finns smarta helhetslösningar som hjälper dig att förverkliga ditt badrumsprojekt.

Från idé till verklighet

Förmodligen har du redan en bild av hur ditt nya badrum ska se ut. Men vissa delar kan det vara skönt att få hjälp med, även i planeringsstadiet. Golvvärme eller inte? Kakel eller våtrumstapet? Det dyker nästan alltid upp frågor under en renovering som vi inte har funderat på.

Med Comfort Färdigt Badrum får du experthjälp ända från planering till genomförande. Du får hjälp och råd under hela renoveringen och kan vara säker på att arbetet blir professionellt utfört av certifierade hantverkare.

Ditt badrum ritas först upp i ett 3D-program som tydligt visar hur badrummet kommer att se ut efter renoveringen. Där kan du också testa dig fram med olika material, färger och produkter.

Garantier och tydlig tidsplan

När du är nöjd med din ritning får du en skräddarsydd offert där allting ingår, från rivning, underarbete, produkter, installation, till städning efter att ditt nya badrum är klart. Du får en kontaktperson som ser till att arbetet utförs på rätt sätt, och också en tydlig tidsplan.

Efter renoveringen bokas ett uppföljningsmöte där du och din kontaktperson går igenom vad som har gjorts under renoveringen. Förutom garantier på produkter och installation får du också möjlighet att teckna en extra trygghetsgaranti.

Därefter är det bara att njuta av ditt nya, fräscha badrum som du kommer ha glädje av i många år framöver.

Trygg och bekväm badrumsrenovering med Comfort Färdigt Badrum