Comfort Magazine

Purus designbrunnar – ett enkelt och tryggt val

Inspiration & Trender

Vill du skapa ett trivsamt badrum? Purus erbjuder ett brett sortiment av designbrunnar som ger dig stor frihet när du skapar ditt trivsamma badrum.

Purus Line är en linjär och elegant golvbrunn som ger dig flera valmöjligheter. Purus Line är monterad intill väggen, vilket innebär att det blir enkelt att skapa fall åt ett håll. Det ger en jämn och plan yta där du slipper stå på brunnen. Dessutom har den inga begräsningar i val för klinker och kakelplattor.

Purus Corner är en lösning för placering av golvbrunnen i hörn. Den passar särskilt bra ihop med diagonalt lagd klinker då den möjliggör ett golv med hela obrutna plattor. En liten detalj med stor effekt.

Premium Tile Insert är lösningen om du vill ha en diskret och flexibel golvbrunn som blir i stort sett osynlig. Vilket ger dig fler möjlighet vid valet av klinker. Du kan nu lägga samma stora klinkerplattor i duschen som i resten av badrummet, vilket lyfter helhetsintrycket.

Limited Edition vår speciellt uttagna serie som ger möjlighet till extra kreativitet och elegans i badrummet. I färgerna onyx, gold eller Rose gold uttrycker de din unika känsla och stil. Trendigt utan att kompromissa med kvalitet och trygghet.

Golvbrunnens huvuduppgift kommer alltid att vara att avleda vatten på ett säkert sätt. Under ytan på våra Designbrunnar hittar du en modern brunn med en klämring av rostfritt stål för högsta möjliga säkerhet. Du kan få en snygg och säker brunn oavsett om du har trä- eller betongbjälklag. Våra designbrunnar finns med olika storlekar på utloppshus, längder och anslutningsdimensioner. Endast brunnar som är testade och godkända med specifikt tätskikt får monteras väggnära. Purus Designbrunnar är testade och certifierade tillsammans med marknadens ledande tätskiktsfabrikat.

Ett enkelt och tryggt val.

Kontakta din närmaste Comfort för rådgivning om vilken golvbrunn som skulle passa dig och ditt badrum.

Badrumsprodukter