Comfort Magazine

Så enkelt är det att förändra badrummet med nya möbler

Inspiration & Trender

Har du tröttnat på ditt badrum men är inte redo för en stor renovering? Lugn, det finns andra sätt. Att byta ut badrumsmöblerna är enklare än du kanske tror – och får badrummet att kännas som nytt.

Med Installerat & Klart ingår installation i priset – läs mer här

Att slå på stora trumman och dra igång en hel badrumsrenovering känns kanske som ett alldeles för stort projekt. Då kan du istället förnya ditt badrum på enklare och billigare sätt, till exempel genom att köpa en ny matta, nya handdukar eller varför inte några gröna växter. Men kanske vill du ha en lite större förändring än så?

Då kan nya badrumsmöbler vara lösningen. Med nya möbler är det lätt att helt byta stil i badrummet och göra det både mer personligt och funktionellt – utan att det kostar skjortan eller tar flera veckor.

Ett nytt skåp kan sätta färg på väggarna

Det finns badrumsmöbler i de flesta stilar och färger. Möjligheterna att skapa ditt drömbadrum med bara nya möbler är så gott som oändliga. Det är egentligen bara storleken på ditt badrum och din egen fantasi som sätter gränserna. En ny spegel eller ett nytt badrumsskåp kan göra susen för att få nytt liv i badrummet.

Fixa mer utrymme med ett nytt tvättställ

Känns badrummet trångt eller stör du dig på att det skvätter från handfatet? Det är enkelt åtgärdat med ett nytt tvättställ anpassat efter dina behov och önskemål. Resultatet blir ett badrum som upplevs som nytt, med en liten insats och till ett längre pris än en totalrenovering.

Om du är osäker på vad du vill ha eller hur du ska gå till väga kan Comfort hjälpa dig genom hela processen, både med val av möbler och installation. Med tjänsten Installerat & Klart ingår installationen i priset och du kan enkelt luta dig tillbaka och se på när certifierade montörer gör jobbet. Du slipper till och med åka till återvinningsstationen eftersom montören tar med sig både skärp och gamla möbler.

Med Installerat & Klart ingår installation i priset – läs mer här