• Sveriges största VVS-kedja
  • Säker vatteninstallation
  • Hemleverans med installation
Comfort
Comfort Magazine

André ger tummen upp för VVS-kedjan

Reportage & Guider

Badrummet är ett av de rum som används mest i varje hem. Och det är ett komplicerat utrymme att renovera eller bygga om. När André Pettersson i Märsta bestämde sig för att göra om sitt badrum var det ingen tvekan om vilket VVS-företag han ville anlita.

Läs mer om INR:s smarta duschförvaring här!

Comfort finns över hela Sverige och arbetar för att deras kunder ska få trygga VVS-installationer och kvalitetsprodukter från kända varumärken. En av kedjans specialiteter är just badrum och tjänsten Comfort Färdig Badrum – en helhetslösning som innebär att de tar totalansvar för hela renoveringen från första idé till färdigt badrum.

Karby VVS är en av Comforts 130 lokala medlemsföretag som utför allt inom VVS, både till företag och privatpersoner. Alla deras montörer, snickare och plattsättare är behöriga och certifierade i enlighet med branschens regler.

– Jag kände till Comfort sedan tidigare och ville anlita dem när jag skulle göra om mitt badrum. Jag tycker att de har bra priser, ett trevligt bemötande, är seriösa och snabba. En vecka efter mitt första möte på Karby VVS var de igång med arbetet, säger André Pettersson.

– Vi började med en återuppbyggnad av Andrés badrum vilket innebar att vi bland annat satte in nya gips- och spånskivor samt la in golvvärme. Vi flyttade även avloppet till duschen och utförde rördragningar, säger Maria Rosén, konsumentchef på Karby VVS.

Hon förklarar att konceptet är enkelt och att de följer med kunden genom hela processen. Efter det första mötet ritar Maria upp badrummet i 3D med bland annat möbler, tillbehör, färger och kakel.

– Det är ett mycket bra sätt att se exakt hur badrummet kommer att se ut. Planbilden går att rotera och du kan lägga till tillbehör, flytta toaletten, ändra färg eller byta ut duschen mot ett badkar. Jag kommer även med tips och råd för att resultatet ska bli så bra som möjligt för kunden, säger Maria Rosén.

Andrés badrum var som utlovat färdigt på fyra veckor och han är nöjd med resultatet. Han beskriver hela processen som smidig och att kontakten med projektledare på plats fungerade jättebra.

– När allt var klart fick jag en genomgång och en slutbesiktning. Jag fick även en pärm med information och bilder. Det känns tryggt att kunna gå tillbaka och se vad de har gjort, säger han och passar på att rekommendera Comfort till alla som funderar på att göra om sitt badrum.