Comfort Magazine

”Det bästa är att få göra kunderna nöjda”

Reportage & Guider

Hon brinner för att göra snygga och säkra badrum för kunderna. Hon har jobbat med badrum sedan 90-talet och delar med sig av sina bästa tips på comforthemma.se. Möt Angelica Lindström, en av Comforts många projektledare och comforthemmas badrumsexpert.

Comfort har butiker över hela landet och i Wiiks Rörs butik i Storvik hittar vi Angelica Lindström, projektledare för tjänsten Färdigt Badrum. Hon har arbetat på Wiiks Rör sedan 2006 och kom då från kakelbranschen.

Som projektledare har hon det övergripande ansvaret för badrumsrenoveringarna och i arbetsuppgifterna ingår en första träff med kunden, göra ritningar över badrummet, att ta fram offert och att leda arbetet samt finnas där för kunden under renoveringens gång.

– Det bästa med mitt jobb är att få göra våra kunder nöjda och att vi är ett väl ihoparbetat team som verkligen tycker om att göra fina badrum, säger Angelica.

Det viktigaste i jobbet är att alltid bygga det säkraste och bästa badrummet efter de förutsättningarna som finns, menar hon, och att kunden känner en trygghet från början till slut. – Utmaningarna med jobbet är flera. Att inte bara ge ritningar eller offerter generellt utan att verkligen lyssna av vad kunden önskar sig. Ibland är inte förutsättningarna möjliga att göra så som kunden önskar och då är det en utmaning att hitta ett alternativ som kunden känner sig nöjd med, säger hon.

Du tipsar ju läsarna på comforthemma.se, vad är det viktigaste att tänka på när man ska göra om sitt badrum?

– Att anlita ett företag som du känner dig trygg med och att inte stressa fram ett beslut utan att ta dig tid att noga gå igenom ritningar och offert. Och att lyssna på råd från de som jobbar med badrum dagligen, som ofta sitter på många kunskaper som man själv kanske inte har.

Hur ofta gör du själv om hemma? Blir det extra ofta eller inte alls eftersom du är delaktig i så många renoveringar i jobbet?

– Nu var det faktiskt något år sedan jag gjorde mitt senaste badrum hemma. Det tog mig månader att rita för varje gång jag hade bestämt mig kom det någon nyhet, antingen av kakel eller i inredning som jag ville ändra till och jag var tillbaka på ruta ett. Så det blir inte särskilt frekvent som det görs om hemma, säger hon med ett skratt.