Comfort Magazine

Fräscha upp badrummet snabbt och billigt

Tips & Råd

Börjar du tröttna på ditt badrum samtidigt som plånboken inte tillåter någon större renovering? Här är tipsen för att styla ditt badrum med en liten budget.

Comfort erbjuder Installerat & Klart som är ett tryggt och smart paketerbjudande.

Byt ut knoppar

Förvaring i badrummet kan se ut på olika sätt; skåp, kommoder eller byråer. Att byta ut de här är ett lite större projekt men det finns ett sätt att ge inredningen en snabb uppdatering – byt ut knopparna på skåp och lådor!

Testa att göra ett oväntat val med knoppar i något annat material eller färg för en större förändring.

Addera gröna växter

Det är ingen hemlighet att växter gör en stor skillnad i ett rum, men av någon anledning glömmer många bort badrummet. Ställ en planta som tål lite mer fukt och mörker, det gör att rummet känns mer levande och som en mer naturlig del av resten av hemmet.

Sätt upp en hylla

Möbler och förvaring till badrummet är ofta i lite samma stil, testa att överraska genom att bryta av med en ”vanlig” hylla. Sätt upp en variant som du kanske annars skulle ha i vardagsrummet och fyll med fina parfymer, handdukar och skönhetsprodukter i snygga förpackningar. Använd lim för kakel eller välj en hylla med sugproppsbaksida för att undvika att tätskiktet förstörs.

Duschdraperiet gör mycket

Ett duschdraperi behöver inte vara dyrt men kan samtidigt, på ett effektivt sätt, ändra stilen i ditt badrum. Testa olika mönster, material och kulörer för att hitta känslan du vill ha.

Välj andra handdukar

Textilier gör lika mycket i ett badrum som i vilket annat rum som helst. Köp nya handdukar och häng upp på snygga krokar – det här gör verkligen stor skillnad!

Spegel från hallen

Speglar i badrummet ser ofta ut på ungefär samma sätt, antingen med förvaring bakom eller en enkel variant upphängd på ett bekvämt sätt. Men tänk om. Välj en spegel som du annars skulle ha i hallen eller i sovrummet, något med en markerad ram och en oväntad form.

Häng upp tavlor

För en lite mer hemtrevlig känsla så gör tavlor verkligen susen. Häng upp en större variant eller styla en hel tavelvägg – så snyggt! Använd enkla tavelupphängare där inga hål behövs, för att undvika att tätskiktet förstörs.

Förvaring i snygg förpackning

Istället för att ha kvar tops och bomullsrondeller i sina tråkiga plastförpackningar – ta ut innehållet och sätt det i snygga glasburkar. Det här innebär inte att du måste ha allt framme på hyllan, men känslan blir mycket lyxigare när du öppnar ditt badrumsskåp och det står fina burkar i glas där.

Comfort erbjuder Installerat & Klart som är ett tryggt och smart paketerbjudande.