Comfort Magazine

Så fixar du enklast småfelen i badrummet

Tips & Råd

Trött på att kranen droppar och att toalettstolen står och rinner? Eller på att duschdraperiet blir missfärgat och fult? Små irriterande defekter kan kännas som stora projekt att fixa. Så här enkelt löser du problemen och ger ditt badrum en uppfräschning i höst.

Ett fräscht badrum är nyckeln till ett rent intryck av hela hemmet och att åtgärda små defekter gör mer än vad många tror. Med Installerat & Klart ingår montering när du beställer en ny produkt och du ger ditt badrum ett riktigt lyft utan att behöva ta tag i projekten själv.

Här är saker att byta ut för att förnya och fräscha upp ditt badrum.

Nytt handfat

Du kanske inte tänker på det, men en spricka eller flisa i handfatet kan få porslinet att se smutsigt ut, trots att det är nyss är rengjort. Dessutom samlar det på sig bakterier. Ett snyggt nytt handfat gör att badrummet känns uppdaterat.

Byt ut kranen

Har du en kran som droppar eller en toalettstol som står och rinner? Då är det dags att byta till modernt och snålspolande. Läckande kranar och toalettstolar drar flera tusen liter vatten per år som kan bli höga summor på fakturorna.

Släng ditt duschdraperi

Bort med alla missfärgade duschdraperier med mögliga nederkanter och satsa på en stilren och hållbar duschvägg istället. Duschdraperier kan visserligen vara ett roligt inslag i inredningen, men en duschvägg fungerar till alla stilar och färger. Snyggt, tidlöst och praktiskt.

Så här enkelt är det

Det finns mycket du kan göra själv när det kommer till renovering hemma, och att byta ut en blandare behöver inte vara svårt. Men om du vill vara säker på att dina produkter installeras på rätt sätt kan Comfort göra det åt dig.

Med tjänsten Installerat & Klart ingår installation i köpet av din nya produkt. En certifierad montör kommer hem till dig för installation efter att du bokat tid och tar med sig överblivet material och din gamla produkt när arbetet är klart. Ditt badrum blir som nytt utan att du behöver lyfta ett finger.

Här kan du läsa mer om Installerat & Klart