• Sveriges största VVS-kedja
 • Säker vatteninstallation
 • Hemleverans med installation
Comfort

Duschkabin Macro Design Flow Semi

Duschkabin Macro Design Flow Semi Duschkabin Macro Design Flow Semi
 • Duschkabin Macro Design Flow Semi
 • Duschkabin Macro Design Flow Semi

Produktdetaljer

Modern duschkabin med slimmade profiler i vitt, en extra smal duschhylla och snyggt dolt avlopp och kar av gjutmarmor. Läs mer

Om produkten

 • Produktdetaljer

  Modern duschkabin med slimmade profiler i vitt, en smalare duschhylla och snyggt dolt avlopp placerat i hörnet av karet i gjutmarmor. Duschkabinen levereras med servicehylla för utanpåliggande blandare och ett duschset från Hansgrohe.

  Produktdetaljer

  Dimension
  c/c150-160mm blandarförberedd
  Storlek
  910x910x2020mm (BxDxH)
  Utförande
  Flow Semi 910x910
  Ytbehandling
  lackerad
  Material
  aluminum/gjutmarmor/härdatglas
  Standard
  EN14428, EN15200, EN14527
  CE
  CE-märkt
  Varumärke
  Macro Design
  Artikelnummer
  MKFSV99KLNSU

Om Installerat & Klart

 • Villkor för Installerat & Klart

  <h2 class="accordion-block__title-header">Villkor f&ouml;r Installerat &amp; Klart</h2>
  <div class="accordion-block__information">
  <pre class="accordion-block__description">N&auml;r du best&auml;ller Installerat &amp; Klart fr&aring;n Comfort kan du k&auml;nna dig trygg med att en utbildad fackman utf&ouml;r arbetet. Ett av v&aring;ra Comfortf&ouml;retag levererar produkten hem till dig p&aring; avtalad tid samt installerar den och forslar bort din gamla produkt. Installation sker p&aring; befintligt uttag/koppling. T&auml;nk p&aring; att kontrollera att produkten g&aring;r att b&auml;ra in/kommer igenom eventuella d&ouml;rr&ouml;ppningar och passager.
  
  Vid best&auml;llning av b&aring;de produkt f&ouml;r avh&auml;mtning och produkt med installation &auml;r det normala f&ouml;rfarandet att samtliga produkter levereras hem till dig vid installationstillf&auml;llet, s&aring;vida du inte personligen vill h&auml;mta ut produkten utan installation p&aring; egen hand. Detta avtalas med valt Comfortf&ouml;retag.
  
  F&ouml;ljande ing&aring;r i Installerat &amp; Klart-tj&auml;nsten:
  
  - Eventuell gammal produkt kopplas bort/demonteras
  - Inb&auml;rning av ny produkt till anvisad plats i direkt anslutning till el, vatten och avlopp
   (om produkten kr&auml;ver det)
  - Produkten avemballeras
  - Montering enligt bruksanvisning
  - Funktionstest
  - Bortforsling av emballage
  - Bortforsling av den gamla produkten f&ouml;r &aring;tervinning
  
  
  F&ouml;r v&aring;ra Installerat &amp; Klart-priser g&auml;ller f&ouml;ljande villkor;
  
  - att ROT-avdrag medges
  - att det finns fungerande vattenavst&auml;ngning i rummet d&auml;r installationen ska g&ouml;ras eller i n&auml;rliggande utrymme
  - att det inte kr&auml;vs ombyggnad av v&auml;ggar och tak
  - att vattenledningsr&ouml;r, avloppsr&ouml;r eller annat befintligt material inte beh&ouml;ver dras om, bytas eller kapas
  - att inga of&ouml;rutsedda arbeten kr&auml;vs
  
  Observera att elinstallation inte ing&aring;r.</pre>
  </div>
  <p><strong>&nbsp;</strong></p>

  Så funkar det

  Klicka för att öppna filmen

Vanliga frågor

 • Hur funkar ROT-avdraget?

  Med ROT-avdraget får du dra av 30% av arbetskostnaden, eller upp till 50 000 kronor, när du gör reparationer i villa eller fritidshus. Avdraget gäller per person, så är ni två ägare kan ni dra av upp till 100 000 kronor på Comforts arbete. Skattereduktionen gäller för reparationer, ombyggnad och tillbyggnad. Läs mer på Skatteverkets hemsida.

 • Vem auktoriserar en VVS-installatör? Och vad innefattar auktorisationen?

  En auktorisation betyder att företagen som är auktoriserade uppfyller vissa krav. Säker Vatten ställer kraven, och kontrollerar även att de uppfylls.
  För att få en säker vatteninstallation som följer de bygg- och branschregler som gäller behöver VVS-företagen som utför dem vara auktoriserade. Företag som uppfyller kraven på utbildning och erfarenhet kan ansöka med hjälp av dessa ansökningshandlingar och få mer information här. 
  För att kunna utföra en säker vatteninstallation som följer de gällande bygg- och branschreglerna måste handlingarna visa det, och installationen ska vara projekterad som en sådan. Här kan du läsa mer om kraven samt hur det går till att ansöka om auktorisation hos Säker Vatten http://www.sakervatten.se/auktorisation-av-vvs-foretag

 • Jag skulle vilja byta min WC-stol. Hur gör jag?

  Om du vill byta din WC-stol mot en ny så kan du välja mellan en mängd WC-stolar med olika utseende och funktioner i vår e-handel. Där kan du också välja att få WC-stolen installerad genom att välja vår Installerat & Klart-tjänst där installationen ingår i priset. Läs mer om Installerat & Klart.

 • Vi ska renovera hela vårt badrum. Kan ni hjälpa oss med allt som behöver göras?

  Ja, inom konceptet Comfort Färdigt Badrum hjälper vi dig hela vägen från idé, skiss, 3D-ritning, materialval till slutkontroll.

  Ett badrumsbygge kräver många olika hantverkare. Hos oss får du en projektledare som samordnar hela renoveringen från början till slut. Tack vare behöriga elektriker, utbildade snickare, målare, plattsättare och Comforts certifierade rörmontörer kan du känna dig trygg med att arbetet utförs professionellt, i rätt ordning och inom en rimlig tidsplan. Läs mer om Comfort Färdigt Badrum här.

  Kontakta ditt närmaste Comfort-företag för utförlig offert. Här finns vi: